de
en
sl

ŠIŠKO STEKLARSTVO
Podbevškova ulica 3

8000 Novo mesto, Slovenija
T: +386 (0)7 337 65 30
F: +386 (0)7 334 10 97
E: info@sisko.si

 

Steklene predelne stene

V Šiško steklarstvu smo glede na izkušnje in težnjo po finančno sprejemljivi izvedbi razvili svoj sistem steklenih pisarniških sten.

Razvili smo aluminijasti podboj za steklena vrata. Odlikuje ga stabilnost tudi pri višini vrat do 3000 mm, nanj je mogoče montirati lesena krila do debeline 40 mm in priključiti fiksna stekla. Za pritrditev na podboj uporabljamo okovje proizvajalcev Dorma, Geze ali GM.

Vertikalne spoje med fiksnimi stekli izvedemo z estetskimi prozornimi akrilnimi spojnimi letvicami. Fiksna stekla so vgrajena v alu U profile in zatesnjena. Na željo kupcev lahko ponudimo masivnejše profile za fiksna stekla dvodelne izvedbe s tesnili v barvi aluminija.

Če nimate potrebe po tesnjenju, vam nudimo klasično izvedbo steklenih sten z vrati s talnim zapiralom ali z nihajnimi sponami.

 
stena z alu podbojem in okovjem Dorma
detajl spone Dorma
ključavnica Dorma Junior Classic
akrilna spojna letvica
steklena stena iz jedkanega stekla s talnim zapiralom
 
kaljena steklena stena s peskanim motivom
steklena stena z vrati s talnim zapiralom
Za dodatne informacije nas pokličite na 07 33 76 530 ali nam pošljite povpraševanje.

Oglejte si tudi:
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke